C&C Administratieve en Fiscale Dienstverlening • MEGANMEDIA
MEGANMEDIA is een grafisch ontwerpstudio voor bedrijven die indruk willen maken. Van logo tot huisstijl tot website en drukwerk; MEGANMEDIA kan niet wachten om je te verrassen.
MEGANMEDIA, meganmedia, grafisch ontwerp, media, webdesign, social media, auto bestickering, logo, visitekaarjes, businesscards, huisstijl, banners, mailchimp, cv ontwerp, gifje
677
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-677,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

C&C Administratieve en Fiscale Dienstverlening

De komst van een nieuwe partner zagen ze als een mooi moment om een frisse blik te werpen op de visuele identiteit van het bedrijf. Het resultaat hiervan is een nieuwe, eigentijdse huisstijl die past bij het moderne en toegankelijke kantoor dat ze vandaag de dag zijn.

Voor de nieuwe huisstijl is er opnieuw gebruikgemaakt van de herkenbare blauwe kleur, ondersteund door de kleur zwart die zorgt voor nog meer professionaliteit en kracht. De nieuwe visuele identiteit is fris en zakelijk tegelijk. Net als de huisstijl heeft ook de website een professionaliseringsslag ondergaan. De website heeft niet alleen een fris nieuw uiterlijk, maar is ook anders ingedeeld waardoor je onze diensten makkelijker kunt vinden. Neem snel een kijkje: www.ccadministratie.nl.

Categorie
Logo Design, Webdesign