Forza Company • MEGANMEDIA
MEGANMEDIA | Een jong & fris bedrijf met daadkracht. In de wereld om mij heen zie ik dat steeds meer mensen van hun passie hun werk durven maken. Met een nieuw idee, goed plan of mooie droom starten ze een eigen business. Fris en ondernemend bouwen ze aan hun toekomst.
MEGANMEDIA, meganmedia, media, webdesign, social media, auto bestickering, logo, visitekaarjes, businesscards, huisstijl, banners, mailchimp, cv ontwerp, gifje
560
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-560,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Categorie
Huisstijl, Webdesign

Forza Company

José van den Hoven is SINDS 2012 onderneemster in coaching en master in NLP. Gelooft in de kracht van de juiste Mindset als dé sleutel achter meer voldoening en groter succes. Met haar prettige methodiek en communicatie-skills traint ze je in korte tijd om anders te denken, anders te doen. Géén zweverige sessie’s en quick-fixes. Maar juist méér inzicht en focus voor die krachtige Mindset naar blijvend resultaat.

 

Forza Company biedt Mindset coaching, (online) training en Masterclasses gecombineerd met het effectieve van NLP*. Direct toepasbaar in het dagelijks leven. Voor individuen en groepen. Lifestyle & Business.

 

#ForzaMindset