NOYA NOIR • MEGANMEDIA
MEGANMEDIA | Een jong & fris bedrijf met daadkracht. In de wereld om mij heen zie ik dat steeds meer mensen van hun passie hun werk durven maken. Met een nieuw idee, goed plan of mooie droom starten ze een eigen business. Fris en ondernemend bouwen ze aan hun toekomst.
MEGANMEDIA, meganmedia, media, webdesign, social media, auto bestickering, logo, visitekaarjes, businesscards, huisstijl, banners, mailchimp, cv ontwerp, gifje
281
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-281,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

NOYA NOIR

Dan Jing en ik maakten van onze droom een missie en van deze missie realiteit met ons eigen heuptassen-label: NOYA NOIR.

Een mooie tas is de finishing touch voor elke outfit, alleen zijn veel mooie tassen totaal niet functioneel. Wij hebben de traditionele heuptas een upgrade gegeven en een ‘mooi ornament’ ontworpen dat elke outfit afmaakt én ontzettend functioneel is. Dat is dan ook precies waar NOYA NOIR voor staat: het ontwerpen van functionele items met een tijdloze en luxe uitstraling, geschikt voor elke vrouw op de wereld.

Categorie
Huisstijl, Social Media, Webdesign
Tags
Bumbag, Heuptasje, NOYA NOIR, Serieushandig