C&C Administratieve en Fiscale Dienstverlening • MEGANMEDIA
MEGANMEDIA | Een jong & fris bedrijf met daadkracht. In de wereld om mij heen zie ik dat steeds meer mensen van hun passie hun werk durven maken. Met een nieuw idee, goed plan of mooie droom starten ze een eigen business. Fris en ondernemend bouwen ze aan hun toekomst.
MEGANMEDIA, meganmedia, media, webdesign, social media, auto bestickering, logo, visitekaarjes, businesscards, huisstijl, banners, mailchimp, cv ontwerp, gifje
677
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-677,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

C&C Administratieve en Fiscale Dienstverlening

De komst van een nieuwe partner zagen ze als een mooi moment om een frisse blik te werpen op de visuele identiteit van het bedrijf. Het resultaat hiervan is een nieuwe, eigentijdse huisstijl die past bij het moderne en toegankelijke kantoor dat ze vandaag de dag zijn.

Voor de nieuwe huisstijl is er opnieuw gebruikgemaakt van de herkenbare blauwe kleur, ondersteund door de kleur zwart die zorgt voor nog meer professionaliteit en kracht. De nieuwe visuele identiteit is fris en zakelijk tegelijk. Net als de huisstijl heeft ook de website een professionaliseringsslag ondergaan. De website heeft niet alleen een fris nieuw uiterlijk, maar is ook anders ingedeeld waardoor je onze diensten makkelijker kunt vinden. Neem snel een kijkje: www.ccadministratie.nl.

Categorie
Huisstijl, Webdesign