MEGANMEDIA | Een jong & fris bedrijf met daadkracht
MEGANMEDIA | Een jong & fris bedrijf met daadkracht. In de wereld om mij heen zie ik dat steeds meer mensen van hun passie hun werk durven maken. Met een nieuw idee, goed plan of mooie droom starten ze een eigen business. Fris en ondernemend bouwen ze aan hun toekomst.
MEGANMEDIA, meganmedia, media, webdesign, social media, auto bestickering, logo, visitekaarjes, businesscards, huisstijl, banners, mailchimp, cv ontwerp, gifje
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

About

Een jong & fris bedrijf met daadkracht

De start van MEGANMEDIA betekende vanaf dag één uitdagingen tackelen. Een vertrouwd netwerk vol mooie & interessante bedrijven is de beloning van zeven jaar hard werken.

 

In de wereld om mij heen zie ik dat steeds meer mensen van hun passie hun werk durven maken. Met een nieuw idee, goed plan of mooie droom starten ze een eigen business. Fris en ondernemend bouwen ze aan hun toekomst.

 

Ik ken die drive en dat onafhankelijke gevoel. Dat moet een bedrijf ook uitstralen. De missie van MEGANMEDIA is om de passie van jonge, inspirerende ondernemers te weerspiegelen in het bedrijfsimago.

 

Ik geloof dat de ondernemende kracht en onafhankelijkheid in de online vormgeving naar voren moet komen. Wie jij bent, waar jij voor staat.

 

MEGANMEDIA jouw persoonlijke imago de wijde wereld in.

MEGANMEDIA | Graphic Design, Website & Social Media voor jouw bedrijf!

Service

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

MEGANMEDIA  ontwerpt en bouwt unieke huisstijlen & websites passend bij jou of je onderneming. Bekijk in dit overzicht wat ik nog meer voor je kan betekenen.

Webdesign

MEGANMEDIA  ontwerpt en bouwt websites passend bij jou of je onderneming. Hier wordt WordPress voor gebruikt, zodat je na oplevering, indien gewenst, zelf je website kunt beheren.

Logo

MEGANMEDIA ontwerpt unieke logo’s passend bij het karakter van je onderneming. Een sterk logo draagt bij aan een unieke huisstijl en maakt uiteindelijk een groot deel uit van het visitekaartje van jouw onderneming.

Visitekaartjes

MEGANMEDIA verzorgt naast de online exposure van jouw bedrijf ook voor offline naamsbekendheid middels het ontwerpen van unieke visitekaartjes.

Auto bestickering

MEGANMEDIA ontwerpt bestickering voor je auto, zodat je ook op de weg jouw bedrijf onder de aandacht brengt! De productie en het plaatsen van de bestickering wordt uiteraard ook door MEGANMEDIA verzorgd en wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Drukwerk

Informatie over jezelf wil je als bedrijf zo veel mogelijk verspreiden. MEGANMEDIA ontwerpt en verzorgt daarom drukwerk op maat, passend bij het karakter van jou of je bedrijf. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, posters et cetera.

Lookbook / Magazine

MEGANMEDIA verzorgt ook lookbooks en magazines. Met name in de retail is een goed lookbook onmisbaar. MEGANMEDIA zorgt ervoor dat jouw beeldmateriaal en content perfect naar voren komt, zodat je jouw bedrijf of merk sterk neer kunt zetten en een flinke indruk achterlaat bij je klanten!

Kleding bedrukken

Wil jij laten zien wie je bent als ondernemer en wat je doet samen met de rest van jouw team? MEGANMEDIA verzorgt bedrukking van bedrijfskleding, op die manier worden jij en je collega’s altijd herkend en stralen jullie samen professionaliteit en teamspirit uit!

Tekst schrijven

MEGANMEDIA werkt samen met Leanne Arts Copywriting. Want hoe mooi het plaatje ook is, om je doelgroep écht te raken is tekst nodig. Wil jij een tekst die retegoed is? Leanne gaat je ‘m geven. Vertel haar je verhaal en ze geeft het je precies in de juiste woorden terug. Samen met Leanne werk ik toe naar een eindproduct dat op alle fronten klopt. Geloof me, dit wil je meemaken.

CV

Een CV is belangrijker dan een sollicitatiebrief. Werkgevers kijken langer naar je CV dan naar je brief. Toch steken de meeste sollicitanten véél meer tijd in hun brief. MEGANMEDIA ontwerpt een onweerstaanbaar CV voor je.

Banners

Ready for attention?! Jouw bedrijf, jouw stijl en karakter, MEGANMEDIA zorgt ervoor dat je de aandacht trekt en extra opvalt! Jij geeft aan wat je wensen zijn, wij zorgen voor een uniek ontwerp en uitstekende kwaliteit.

Luxe naamborden

Op zoek naar een uniek, opvallend naambord voor jouw bedrijf? Met een goed oog voor stijl en kwaliteit ontwerpt MEGANMEDIA naamborden en laat deze voor je produceren zodat je daar zelf niets voor hoeft te doen! Zowel qua maatvoering als ontwerp en materiaalkeuze kan alles afgestemd worden op jouw wensen.

Gifjes

Gifjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. MEGANMEDIA produceert gifjes geheel afgestemd op jouw wensen en beeldmateriaal zodat je in staat bent een nog sterkere indruk van je bedrijfsidentiteit achter te laten bij uw klanten.

Benieuwd?

Wil jij weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op!