WEBDESIGN

MEGANMEDIA  ontwerpt en bouwt websites passend bij jou of je onderneming. Hier wordt WordPress voor gebruikt, zodat je na oplevering, indien gewenst, zelf je website kunt beheren.

LOGO

MEGANMEDIA ontwerpt unieke logo’s passend bij het karakter van je onderneming. Een sterk logo draagt bij aan een unieke huisstijl en maakt uiteindelijk een groot deel uit van het visitekaartje van jouw onderneming.

VISITEKAARTJES

MEGANMEDIA verzorgt naast de online exposure van jouw bedrijf ook voor offline naamsbekendheid middels het ontwerpen van unieke visitekaartjes.

AUTO BESTICKERING

MEGANMEDIA ontwerpt bestickering voor je auto, zodat je ook op de weg jouw bedrijf onder de aandacht brengt! De productie en het plaatsen van de bestickering wordt uiteraard ook door MEGANMEDIA verzorgd en wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

DRUKWERK

Informatie over jezelf wil je als bedrijf zo veel mogelijk verspreiden. MEGANMEDIA ontwerpt en verzorgt daarom drukwerk op maat, passend bij het karakter van jou of je bedrijf. Denk hierbij aan flyers, brochures, posters et cetera.

CV

Een CV is belangrijker dan een sollicitatiebrief. Werkgevers kijken langer naar je CV dan naar je brief. Toch steken de meeste sollicitanten véél meer tijd in hun brief. MEGANMEDIA ontwerpt een onweerstaanbaar CV voor je.

Banner meganmedia

BANNERS

Ready for attention?! Jouw bedrijf, jouw stijl en karakter, MEGAN MEDIA zorgt ervoor dat je de aandacht trekt en extra opvalt! Jij geeft aan wat je wensen zijn, wij zorgen voor een uniek ontwerp en uitstekende kwaliteit.

Tekst Schrijven MEGANMEDIA

TEKST SCHRIJVEN

MEGANMEDIA werkt samen met Tekst by Max. Lukt het je niet om dat wat jij wil communiceren sterk in woorden uit te drukken? Text by Max schrijft zowel formele als informele teksten maar corrigeert en redigeert ook bestaande teksten en zorgt ervoor dat de uitstraling en het karakter van jou of je onderneming perfect bij elkaar aansluiten.

LOOKBOOK / MAGAZINE

MEGANMEDIA verzorgt ook lookbooks en magazines. Met name in de retail is een goed lookbook onmisbaar. MEGANMEDIA zorgt ervoor dat jouw beeldmateriaal en content perfect naar voren komt zodat je jouw bedrijf of merk sterk neer kunt zetten en een flinke indruk achterlaat bij je klanten!

LUXE NAAMBORDEN

Op zoek naar een uniek, opvallend naambord voor jouw bedrijf? Met een goed oog voor stijl en kwaliteit ontwerpt MEGANMEDIA naamborden en laat deze voor u produceren zodat u daar zelf niets voor hoeft te doen! Zowel qua maatvoering als qua ontwerp en materiaalkeuze kan alles afgestemd worden op jouw wensen.

Yera

GIFJES

Gifjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. MEGANMEDIA produceert gifjes geheel afgestemd op uw wensen en beeldmateriaal zodat u in staat bent een nog sterkere indruk van uw bedrijfsidentiteit achter te laten bij uw klanten.

Contact

Kan ik wat voor je betekenen of heb je gewoon een vraag? Vul dan dit contactformulier in.

Not readable? Change text. captcha txt